AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Fen Lisesi

Unsere Kultur ist unsere Identitat / Our culture is our identity / Kültürümüz Kimliğimizdir

Kuruculuğunu Okulumuz Nazilli Fen Lisesi'nin yaptığı Danışmanlığını Almanca Öğretmeni Cansel AKEL, Müzik Öğretmeni Zuhal DİLBAZ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Alkan KARA, İngilizce Öğretmeni Gülhan KÜÇÜK'ün yaptığı 'Unsere Kultur ist unsere Identitat/Our culture is our identity/ Kültürümüz Kimliğimizdir' isimli eTwinning projesinin amacı şehrimizin ve bölgemizin gizli kalmış güzelliklerini ,yöresel kültürümüzü,tarihi ve doğal güzelliklerimizi bir araya getirerek şehrimizi ve bölgemizi gezmek ve tanımak isteyenler için öğrencilerimizin gözünden bir e-rehber oluşturmak ve ülke turizmine katkı sağlamaktır. Projede Türkiye'den 10 ortak,Polonya'dan 2 okul,Fransa'dan 1 okul,İtalya'dan 3okul,Arnavutluk'tan 1okul,Slovenya'dan 1 okul,Hırvatistan'dan 4 okul,Romanya'dan 1 okulPortekiz'den 2 , toplamda 24 ortak bulunmaktadır.

Proje Başlangıç Tarihi: 03/07/2020

Yayın: 25.11.2020 - Güncelleme: 25.11.2020 22:39 - Görüntülenme: 413