AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Fen Lisesi

eTwinning

Ara

Okulumuz Almanca Öğretmeni Cansel AKEL, Müzik Öğretmeni Zuhal DİLBAZ, İngilizce Öğretmeni Gülhan KÜÇÜK 'ZEITALTER DER KUNSTSOFF-PLASTIC AGE-PLASTİK ÇAĞI'adlı eTwinning Projesi ile eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Ödüllerini  almışlardır.

Ara

eTwinning Okulu Soru Cevap Paneline Okulumuz Almanca Öğretmeni Cansel AKEL, Müzik Öğretmeni Zuhal DİLBAZ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Alkan KARA, İngilizce Öğretmeni Gülhan KÜÇÜK katılmışlardır. eTwinning Okulu olma yolundaki çalışmalarımız  daha bilinçli şekilde devam edecektir. Emeği geçen sayın Turan GÖRE ve Birsen KARAMANLI hocalarımıza  teşekkür ediyoruz.

Etwinningonlineeba.gov.tr web adresi üzerinden eTwinnnin Okulu olma yolunda 100 Adım kursuna katılan öğretmenlerimiz sertifikalarını almıştır.

eTwinning Aydın eTwinning Okulu Olma Yolunda İlk Adım,eTwinning Aydın eTwinning Okulu Olma Yolunda İkinci Adım webinarlarına katılım sağlanmıştır.

Webinarlarda Aydın'da eTwinning okulu adayı okullarımızdaki müdür ve öğretmenlerimize süreç hakkında bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.

Etwinningonlineeba.gov.tr web adresi üzerinden 'eSafety Label Hakkında Herşey Burhan SEL' kursuna katılan öğretmenlerimiz sertifikalarını almıştır.

Ara

Okulumuz eTwinning Okulu, E-Güvenlik Politikası, eSafety Çalışmalarını içeren Öğretmen Toplantımız 30/11/2020 tarihinde Zoom üzerinden Okul Müdürümüz Ali ÇOMRUK tarafından belirlenen Gündem Maddelerini görüşmek üzere yapılmıştır. Toplantıya okulumuz Almanca Öğretmeni Cansel AKEL, Müzik Öğretmeni Zuhal DİLBAZ, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Alkan KARA, İngilizce Öğretmeni Gülhan KÜÇÜK katılmışlardır.

Öğrencilere de e-Güvenlik ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Güvenli İnternet Günü, INSAFE tarafından 2004 yılından itibaren her yıl düzenlenmektedir. Şubat ayının ilk Salı günü çocuk ve gençlerin interneti bilinçli ve güvenli kullanmaları konusunda farkındalık oluşturacak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Ülkemizde de Güvenli İnternet Günü kutlamaları 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmektedir. Bu yıl 11 Şubat 2020 Salı günü gerçekleşen kutlamalar kapsamında; "Hep Birlikte Daha İyi Bir İnternete..." sloganıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmiş öğrencilerimiz ve velilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Ara

e Twinning ve e-Güvenlik panoları, 'İnternettesin!! Güvende misin??' , 'Siber Zorbalara Sessiz Kalma!, 'Güvenli İnternet, Güvenli Gelecek! vb gibi sloganlar içeren afiş çalışmaları yapılarak hazırlanmıştır ve tüm paydaşlarımızın görmeleri sağlanmıştır.